Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Amerikanske rugboller

Amerikanske rugboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
75 g.gær
1/2 l.vand
1 spsk.salt
2 spsk.kommen
2 æg
3 spsk.olie
150 g.groft rugmel (2 1/2 dl)
300 g.sigtebrodsmel (5 dl)
500 g.hvedemel (8 1/2 dl)
 
Opskrift:
Gæren udrøres i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt sammen. Stilles til hævning i ca. 1/2 time.

Dejen slåes ned og deles i 16-18 stykker. Trilles til boller, som efterhæver på pladen i ca. 15 min.

Bagetid ca. 15-20 min. ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (42 stemmer)

Opskriften er vist 49245 gange,
og udskrevet 1154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maja  -  2013-05-09 07:43:16
Rigtig gode boller, der især er super gode lige når de kommer ud af ovnen. Klart en opskrift jeg bruge i stedet for alm. fine boller.

tina meyer   -  2012-01-27 09:53:03
det er de dårligste boller jeg har smagt det er ader bader

Helle  -  2010-09-27 07:41:12
De kan helt klart anbefales. Jeg puttede ikke æg i men de blev gode alligevel. Dem skal jeg helt klart lave igen.

Ann  -  2008-12-04 12:17:30
Pas på med at tilsætte for meget kommen, det ødelægger altså bollerne som ellers er gode :-)

Jones  -  2008-09-19 13:23:30
rigtig god opskrift. Rigtig gode til frysning.

Tina Larsen  -  2008-09-17 21:40:49
Hej...det er nogle meget meget lækre boller, der også er gode og friske 2. dagen...kan varmt anbefales...

Annie Nissen  -  0000-00-00 00:00:00
Hejsa det er nogle meget lækre boller som vi vil lave fremover. tak for en god og sund opskrift.