Korenderboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt, æg og korender tilsættes, og dejen æltes godt sammen.
Stilles til hævning i ca. 45 min.
Dejen slåes ned og formes til boller, som efterhæver på en plade i ca. 10 min. Pensles med æg. Bagetid ca. 20-25 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 7270 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne