Korenderboller

Korenderboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 14 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.mælk
25 g.gær
100 g.margarine
500 g.hvedemel (8 1/2 dl)
1/2 tsk.salt
1 æg
125 g.korender
 
 æg til pensling
 
Opskrift:
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt, æg og korender tilsættes, og dejen æltes godt sammen. Stilles til hævning i ca. 45 min.

Dejen slåes ned og formes til boller, som efterhæver på en plade i ca. 10 min.

Pensles med æg.

Bagetid ca. 20-25 min. ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5700 gange,
og udskrevet 97 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu