Løgbrød

Løgbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.groft rugmel
3 dl.kogende vand
 
4 dl.lunkent vand
50 g.gær
½ dl.olie
1 spsk.salt
1 stortfinthakket løg
200 g.grahamsmel
750 g.hvedemel
 
 æg til pensling
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Rugmel og kogende vand røres sammen og står tildækket nogle timer eller til næste dag.

Vand og gær røres i. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca ½ time.

Dejen slås ned og formes til 2 runde brød. Efterhæver på pladen ca. 15 minutter.

Pensles med æg og drysses med salt.

Bagetid ca 40 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14777 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu