Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Urte og løgbrød

Urte og løgbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej
50 g.gær
½ l.lunkent vand
200 g.mager kvark
2 spsk.olie
1 spsk.salt
300 g.grahamsmel ( 6 dl )
6-700 g.hvedemel ( 12-14 dl )
1 dl.finthakkede krydderurter(persille,porrer og esdragon)
1-2 finthakkede løg
 
 Pynt
1 æg til pensling
 groft salt eller birkes
 
Opskrift:
Gæren udrøres i lunkent vand, hvorefter kvarken røres i. Tilsæt olie, salt og grahamsmel og rør dejen godt igennem. Ælt melet i lidt ad gangen, til dejen er smidig. Del i 2 portioner - ælt den ene med krydderurter og den anden med løg. Lad hæve i hver sin skål i 35 min.

Slå dejen ned. Rul den ud i en rund plade, der rulles løst sammen på skrå. Læg brødene på bagepapir og lad efterhæve i 20 min. Rids på skrå, pensl med æg, drys med groft salt eller birkes og bag ved 200° i 35 -40 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5700 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu