Valnøddekrans

Valnøddekrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.fuldkornshvedemel
 dl.kogende vand
 
50 g.gær
½ dl.lunkent vand
 tsk.salt
1 spsk.sirup
2.5 dl.ymer
75 g.hakkede valnøddekærner
500 g.hvedemel
 
 
Opskrift:
Fuldkornshvedemel overhældes med kogende vand og står et par timer.

Gær og vand røres i. Salt, sirup, ymer, nøddekerner og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca ¾ time.

Dejen slås ned og deles i 2, som trilles til lange pølser. Snoes sammen og formes til en krans på pladen. Efterhæver ca. 15 minutter.

Bagetid ca. 35 minutter ved 200 grader.

Tips:

For at fremhæve valnøddesmagen tilsættes sirup. Den kan undlades, hvis man ikke ønsker den sødlige smag.





karakterer:
Opskriften er vist 7524 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu