Hvedegrovbrød

Hvedegrovbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
80 g.hvedekærner
 dl.kogende vand
25 g.gær
 dl.kærnemælk
2 tsk.salt
200 g.grahamsmel
400 g.hvedemel
 
Opskrift:
Hvedekærnerne overhældes med kogende vand og står til næste dag.

Gær og kærnemælk røres i. Salt og mel tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.

Dejen slås ned og formes til et brød. Efterhæver ca. 15 minutter.

Bagetid ca. 35 minutter ved 200 grader


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13999 gange,
og udskrevet 340 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu