Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Samsøbrød

Samsøbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 Surdej:
25 g.gær
¼ l.kærnemælk
100 g.sigtemel
 
100 g.grahamsmel
3 dl.kogende vand
 
2 dl. lunkent vand
25 g.gær
2 tsk.salt
800 g.sigtemel
 
Opskrift:
Surdej:
Gær. Kærnemælk og sigtebrødsmel røres sammen. Står tildækket til næste dag.

Grahamsmel overhældes med kogende vand, røres igennem og står tildækket til næste dag.

Vand og gær røres sammen. Surdej, salt skoldet mel og sigtebrødsmel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1½ time.

Dejen slåes ned og formes til 1 eller 2 brød. Efterhæver på pladen ca. 20 minutter. Pensles med vand og drysses med grahamsmel.

Bagetid 35-40 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7192 gange,
og udskrevet 128 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu