Samsøbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Surdej:
Gær. Kærnemælk og sigtebrødsmel røres sammen. Står tildækket til næste dag. Grahamsmel overhældes med kogende vand, røres igennem og står tildækket til næste dag. Vand og gær røres sammen. Surdej, salt skoldet mel og sigtebrødsmel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted ca. 1½ time. Dejen slåes ned og formes til 1 eller 2 brød. Efterhæver på pladen ca. 20 minutter. Pensles med vand og drysses med grahamsmel. Bagetid 35-40 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 8748 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne