Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Limemarineret laks

Limemarineret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
275-300 g.fersk, røget laks i 4 tynde skiver
2-3 limefrugter (evt. citroner)
1/2 dl.oliven- eller vindruekerneolie
 frisk dild
 friskkværnet, sort peber
 
 letristet toastbrød
 
 
Opskrift:
Laksen anbringes på portionstallerkener og dryppes med lime- eller citronsaft. Den skal "bade" i saften.

Derefter dryppes olien over, og sort peber kværnes over.

Laksen skal stå koldt og trække i mindst 20 - 30 min. inden den serveres med dild drysset over. Letristet toastbrød serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23586 gange,
og udskrevet 512 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god og lækker