Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Citrusmarineret laks

Citrusmarineret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 laksefilet
4 citroner
1 appelsin
 frisk peber
 cremefraiche
 hakkede urter
 
Opskrift:
Laksen skæres i skiver, der lægges lagvis i et fladt fad. Der drysses friskkværnet peber på hvert lag. Til sidst hældes saften af citronerne og appelsinen over. Saften skal dække laksen. Stilles koldt i 2 døgn.

Man kan tydeligt se hvornår retten er færdig, idet laksen skifter farve til en lækker lyserød kulør.

Serveres på italiensk Filone, eller andet godt brød, med cremefraiche rørt op med rigelige mængder krydderurter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 37116 gange,
og udskrevet 578 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anya  -  2007-07-08 21:10:44
en rettelse..man skal fryse det ved -18 grader i 5 døgn, og 24 timer ved -21grader.

Jørgen  -  0000-00-00 00:00:00
hvis man vil spise rå fisk SKAL man fryse det ned til -18 grader i ét døgn.

Inge Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Uhh - det er godt!!!!!!!!