| |
|
Citronmarineret laks med peberrodsfløde
Citronmarineret laks med peberrodsfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3-400 | g. | fersk laks med skind 3-400 g. fersk laks med skind | | | | | | Marinade: Marinade: | | | saft af 2 citroner saft af 2 citroner | 2 | spsk. | olivenolie 2 spsk. olivenolie | | | revene skal af 1 citron revene skal af 1 citron | 2 | | forårsløg skåret i tynde skiver 2 forårsløg skåret i tynde skiver | ½ | tsk. | sukker ½ tsk. sukker | 1 | tsk. | salt 1 tsk. salt | | | peber peber | | | |
| |
Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad. Bland marinaden og hæld den over. Lad laksen trække køligt i 1-2 timer.
Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis. Smag 1 dl creme fraiche til med reven peberrod og server det til sammen med flutes.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 24102 gange, og udskrevet 592 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Kalle - 0000-00-00 00:00:00 Køb en færdig peberrodsalat og kom lidt fløde i
Karin - 0000-00-00 00:00:00 Revet peberrod med cremefreche er alt for stærk til lakseretten som jo er ret syrlig i forvejen
|
|