Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Citronmarineret laks med peberrodsfløde

Citronmarineret laks med peberrodsfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3-400 g.fersk laks med skind
 
 Marinade:
 saft af 2 citroner
2 spsk.olivenolie
 revene skal af 1 citron
2 forårsløg skåret i tynde skiver
½ tsk.sukker
1 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad. Bland marinaden og hæld den over. Lad laksen trække køligt i 1-2 timer.

Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis. Smag 1 dl creme fraiche til med reven peberrod og server det til sammen med flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23925 gange,
og udskrevet 583 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kalle  -  0000-00-00 00:00:00
Køb en færdig peberrodsalat og kom lidt fløde i

Karin  -  0000-00-00 00:00:00
Revet peberrod med cremefreche er alt for stærk til lakseretten som jo er ret syrlig i forvejen