Krybskyttegulasch

Krybskyttegulasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.vildsvinekød
4 enebær
3 heleallehåndefrø
2 spsk.vineddike
1 l.kærnemælk
100 g.røget flæsk
3 mellemstore løg
2 spsk.olie
0.5 tsk.friskkværnet peber
0.5 tsk.tørret timian
1 tsk.edelsüss paprika
2 tsk.Worcestershire sauce
4 dl.bouillon
2 spsk.hvedemel
1.25 dl.tør rødvin
 
Opskrift:
Kødet skæres i store firkanter og lægges i en skål. Bland knuste enebær, vineddike, kærnemælk og allehånde og hæld det over kødet. Lad det trække natten over. Tag kødet op og dup det tørt, og skær flæsket i små terninger.

Varm olien i en stor gryde og smelt flæsketerningerne af. Kom kød, løg, peber, timian, paprika og Worcestershire sauce i gryden og brun let under omrøring. Hæld bouillonen over og lad det simre ca. 1 time under låg.

Rør mel i rødvin og jævn saucen med denne blanding og smag så til med ca. 4 spsk. af den siede marinade.

Serveres med kartoffelmos og kogte rosenkål.





karakterer:
Opskriften er vist 26660 gange,
og udskrevet 641 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu