Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rød pebersuppe

Rød pebersuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 røde peberfrugter
1 alm. rød chilifrugt
1 spsk.olivenolie
1 stortløg
6 dl.tynd kyllinge- eller grøntsagsbouillon
1 tsk.salt
1/2 tsk.friskkværnet sort peber
1/2 dl.tamarind med sten + 1 1/2 dl vand
8-10 friske basilikum blade
 Evt. cremefraiche til servering
 
 
Opskrift:
Peberfrugterne og den røde chili grilles eller brændes med gasflamme på alle sider indtil skindet er branket. Vend dem ofte. Tages ud af ovnen og dækkes med sølvfolie i ca 10 minutter. Derefter flås skindet af peberfrugterne. Kernerne fjernes ligeledes. De flåede frugter skæres i mindre stykker.

Hak løget groft. Varm olie i stor sautepande ved middel varme. Tilsæt løg og sauter det indtil det er gyldent.

Tilsæt peberfrugter, chili og kyllingebouillon. Dækkes delvist med låg og bringes i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 15-20 min.

Overhæld tamarind med kogende vand og lad den stå. Efter ca. 10 minutter presses så meget som muligt af denne blanding gennem en sigte, og resten smides væk.

Tilsæt tamarind-væde og lad suppen småkoge i yderligere 5-10 min.

Suppen pureres, evt. med stavblender.

Varm suppen op igen og lad den koge i 3-4 min. under omrøring.

Smag til med salt og peber.

Serveres evt. med 1 spsk cremefraiche på toppen og drysses med basilikumstrimlerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21074 gange,
og udskrevet 271 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu