Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Foccasia

Foccasia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
7 g.tørgær
 dl.håndvarmt vand
1 tsk.sukker
2 spsk.olivenolie
400 g.hvedemel
1 spsk.mælkepulver
½ tsk.salt
 
 Fyld:
1 tsk.olivenolie
1-2 fedhvidløg
12 sorte oliven
 frisk rosmarin
1 tsk.tørret oregano
1-2 tsk.groft havsalt
 
 
Opskrift:
Gær, vand og sukker røres til gær er opløst. Dækkes med film og hæver lunt i 10 min. til det er skummende. Olien tilsættes. 375 g. mel sigtes i sammen med mælkepulver og salt. Rør grundigt - tilsæt evt. mere mel til dejen slipper. Æltes til den er blød og elastisk. Lægges i stor olieret skål. Filmes og stilles lunt i en time. Rulles ud og lægges i smurt bradepande 28x18. Filmes og hæver 30 min. Ovnen varmes til 180 grader. Bland hvidløg og olie der pensles på brødet. Oliven, rosmarin, salt og oregano drysses over. Bages 20 - 25 min eller til det er sprødt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15731 gange,
og udskrevet 270 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fruen-i-stuen  -  2011-04-12 22:04:26
Når man bruger tørgær skal man blande det med melet, og så tilsætte øvrige ingredienser. Frisk gær skal røres ud i væske.

  -  2009-03-11 11:22:48
Kan man ikke bruge alm mælk?

Birthe  -  2008-04-01 07:00:44
Jeg synes godt nok at det er en tør omgang, både dej og efter de er bagt