Bagt kartofelmos

Bagt kartofelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bagekartofler
 groft salt
1 æg
25 g.smør
 salt
 peber
0.5 bdt.hakket persille
50 g.hakket hasselnødder
 
Opskrift:
Kartoflerne vaskes og sættes i et ovnfast fad. De drysses med groft salt og bages ved 200 grd. i ca. 40 minutter. Kartoflerne skæres igennem, og kødet tages forsigtigt ud. Kartoffelskallerne gemmes. Kartoffelkødet piskes med æg, salt og peber. Smøres smeltes og piskes i. Persille og nødder tilsættes. Mosen kommes i kartoffelskallerne og sættes tilbage i fadet, som stilles i ovnen ved 200 grd. i 8-10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 40983 gange,
og udskrevet 989 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-02 15:07:54
Man kan også erstatte nødderne med Bacon....