Smileæg i skaldyrssovs

Smileæg i skaldyrssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-8 æg
1 ds.muslinger
100 g.pillede rejer
6-8 jomfruhummerhaler
1.5 dl.væde fra muslingerne
3 hakkede tomater
3 spsk.bearnaisesovs
 citron
 kryddereddike
1 spsk.smør
 meget klippet dild
 
Opskrift:
Kom æggene i koldt vand. Bring dem i kog og kog dem i 7 minutter.

Væden sies fra muslingerne, heri de hakkede tomater og bearnaisesovs-pulveret, som piskes i sammen med cremefraiche, smør og 1 dl vand. Koger, smages godt til med citron, eddike, salt og peber.

Heri først de rå jomfruhummerhaler, klippet ud af skallerne. De småkoger 2 minutter i sovsen, inden muslinger og rejer blandes i. Smages godt til.

Serveres med de let kogte æg og meget klippet dild. Hertil brød og gerne en skål salat.





karakterer:
Opskriften er vist 7788 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu