Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Smileæg i skaldyrssovs

Smileæg i skaldyrssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-8 æg, letkogte i 7 minutter eller pocherede
1 ds.muslinger
100 g.pillede rejer
6-8 jomfruhummerhaler
1 1/2 dl.væde fra muslingerne
3 hakkede tomater
3 spsk.bearnaisesovs (køb et pulver, tag 3 spsk. fra og gem resten i et glas med skruelåg i køleskabet, rart at have til hjælp til en sovs eller suppe)
 citron
 kryddereddike
1 spsk.smør
 meget klippet dild
 
Opskrift:
Kom æggene i koldt vand. Bring dem i kog og kog dem i 7 minutter. Væden sies fra muslingerne, heri de hakkede tomater og bearnaisesovs-pulveret, som piskes i sammen med cremefraiche, smør og 1 dl vand. Koger, smages godt til med citron, eddike, salt og peber. Heri først de rå jomfruhummerhaler, klippet ud af skallerne. De småkoger 2 minutter i sovsen, inden muslinger og rejer blandes i. Smages godt til. Serveres med de letkogte æg og meget klippet dild. Hertil brød og gerne en skål salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6617 gange,
og udskrevet 97 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu