Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

”Stegte” svampe (Rå mad)

”Stegte” svampe (Rå mad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandKilde : joy

Indsendt :



Ingredienser:
4 portabello-svampe
2 spsk.olivenolie
1 citron saften heraf
1 tsk.havsalt
1.2 dl.vand
 
Opskrift:
Bland de våde ingredienser med salt. Skiv svampene, læg dem i dyb tallerken og hæld væsken over. Sørg for at alle svampene er dækket. Dehydrer i 2-6 timer og bland af og til, så alle svampene forbliver våde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 26435 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu