”Stegte” svampe (Rå mad)

”Stegte” svampe (Rå mad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandKilde : joy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 portabello-svampe
2 spsk.olivenolie
1 citron, saften heraf
1 tsk.havsalt
1.2 dl.vand
 
Opskrift:
Bland de våde ingredienser med salt. Skiv svampene, læg dem i dyb tallerken og hæld væsken over. Sørg for at alle svampene er dækket. Dehydrer i 2-6 timer og bland af og til, så alle svampene forbliver våde.





karakterer:
Opskriften er vist 28912 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu