Okseruller med oliven

Okseruller med oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.friske basilikumblade
0.5 dl.friske oreganoblade
300 g.hakket oksekød
1 spsk.fintrevet zittauerløg
1 æg (stort)
1 dl.mælk
1 spsk.hvedemel
0.75 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
75 g.grønne oliven
 
 Dressing:
2 dl.tykmælk
1 fedknust hvidløg
0.25 tsk.salt
 friskkværnet peber
 
 Salat:
1 ds.artiskokhjerter (ca. 400 gram)
1.5 l.salat hoved revet i grove stykker ( ca. 150 gram)
 
 Tilbehør:
150 g.flüte
 
Opskrift:
Riv basilikumbladene groft. Vend dem sammen med oregano, hakket oksekød, løg, æg, mælk, mel samt salt og peber. Rør det godt sammen og stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 30 minutter.

Klip et stykke bagepapir (ca. 42 x 42 cm) Læg herpå først halvdelen af farsen i en stribe – ca. 6 x 20 cm – så de grønne oliven og til sidst resten af farsen. Rul bagepapiret fast omkring fars og oliven og luk pakken ved at sno enderne. Læg okserullen på en plade med bagepapir og bag den i midten af ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader. Lad oksekødrullen køle af.

Dressing:
Vend imens alle ingredienserne til dressingen sammen. Stil dressingen i køleskabet i mindst 30 minutter, og smag den herefter til med salt og peber.

Salat:
Lad artiskokhjerterne dryppe af i en sigte og flæk den. Læg dem på en tallerken på en bund af salat og fordel herpå de halve artiskokhjerter. Skær okserullen i 12 skiver og læg 2 skiver på hver tallerken. Dryp lidt dressing på salaten – og server resten af dressingen til.





karakterer:
Opskriften er vist 8625 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu