Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejssnegle med skinke

Butterdejssnegle med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 pladerbutterdej
200 g.skinkerester, småt skåret eller en lille rest Hamburgerryg
2 spsk.creme fraiche 38%
1 tsk.sennep
 
 
Opskrift:
Skinkereserne blendes. Blandes med creme fraiche og sennep. Røres hurtigt sammen. Ikke for længe, så vil farsen skille og blive tynd. Smøres på butterdejspladen, som foldes fra højre og venstre ind mod midten. Trykkes let sammen og sættes i køleskabet i 1/2 time. Skæres i skiver på 1/2 cm. Lægges på bagepapir og bages ved 180°C i 15-20 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 22403 gange,
og udskrevet 496 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anni   -  2019-04-29 08:59:06
Jeg vil spørge .... om det er muligt at lave hele rullen med indhold en uge eller 14 dage før jeg skal bruge dem og så lægge dem i fryseren og tage dem op og bage dem den dag de skal bruges?????

sussie  -  2011-01-15 19:43:27
jeg vil sige at man skal putte dobbelt så meget i af alt inholdet som der står for ellers er det næsten kun butterdej vi vestjyder spiser jo lidt mere end københavnere :)

kraize  -  2008-01-23 13:59:30
lyder da meget lækkert!

  -  0000-00-00 00:00:00
De er lette og lave, og snager bare kanon godt.