Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Butterdejs-snegle med laks

Butterdejs-snegle med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ReceptionRet : Reception - Fingermad

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Butterdejs-snegle med laks, billede 4 Butterdejs-snegle med laks, billede 1 Butterdejs-snegle med laks, billede 2 Butterdejs-snegle med laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 pl.butterdej eller 1 portion hjemmelaver butterdej
2 spsk.tørret dild
 æg til pensling
 
 Creme:
50 g.creme fraiche 38%
½ spsk.revet peberrod
 salt
 peber
½ dl.piskefløde
100 g.røget laks
 
 Pynt
 dild
 salatblade
 
 
Opskrift:
Butterdejspladerne rulles ud og lægges sammen til en størrelse af ca 20 x 36. Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles over.

Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse ca 20 cm og skæres i ca 1 cm tykke skiver. Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.

Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 grader C. alm. ovn og afkøles.


Til cremen røres creme fraiche og peberrod sammen og smages til med salt og peber. Fløden piskes til blødt skum og vendes i cremen.

Sneglene lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks. Fadet pyntes med salatblade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 92674 gange,
og udskrevet 2575 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-08-18 13:33:29
Lækker opskrift! Super nem at lave og imponerer alligevel altid.

Gøsse  -  2010-05-11 10:59:12
Altså hvcor svært kan det være...Denne opskrift er genial, og smuk at se på når den serveres BRAVO

.. anna sofie :D  -  2009-01-06 17:21:01
.. kan de fryses ? (:

Joan  -  2008-05-28 11:24:14
Hvor mange snegle får man af denne portion?

Per  -  2007-12-16 09:36:10
Crem fraichen kan piskes stiv lige som piskefløde, så bliver cremen mere fast og render ikke. Brug gerne en sprøjtepose til at fordel cremen, og giv den øverste butterdejssnegl en lille klat creme under, så bliver den sidende.

emma  -  2007-04-13 10:56:42
Hvor mange personer er dette til?

Lulu1975 (Heidi og datter Louise)  -  0000-00-00 00:00:00
Disse her smager altså bare så skønt, mor!!! Og jeg kan normalt ikke li' fisk!!