Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Grydestegt hjortekølle

Grydestegt hjortekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Krondyrkøllesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Grydestegt hjortekølle, billede 4 Grydestegt hjortekølle, billede 1 Grydestegt hjortekølle, billede 2 Grydestegt hjortekølle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Krondyrkøllesteg (udbenet)
 salt
 peber
50 g.bacon
 
2,5 dl.kogende vand eller fond
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
 
1 dl.rødvin
 
 Sauce:
3 dl.fløde
50 g.ribsgelé
 
 
500 g.champignon
200 g.bacon
 


Opskrift:

Køllen gnides med salt og peber. Brunes i en gryde sammen med 2 - 3 skiver bacon.

Vand eller fond med krydderier samt løg tilsættes. Småkoger under låg ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt.

Den sidste halve time tilsættes rødvinen.


Sauce:
Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter der smages til med salt, peber og ribsgelé inden den jævnes.


Tilbehør:
Champignon og bacon skæres i terninger og ristes på en pande.


Kødet skæres ud i ca. 1/2 cm. tykke skiver og og pyntes med bacon i terninger sammen med champignon.

Serveres med smørstegte, råstegte eller hvide kartofler og en gøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (26 stemmer)

Opskriften er vist 85195 gange,
og udskrevet 4558 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu