Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizza med soltørrede tomater, sorte oliven og forårsløg

Pizza med soltørrede tomater, sorte oliven og forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
 dl.lunkent vand
1 spsk.olie
½ tsk.salt
60 g.fuldkornshvedemel (1 dl)
200 g.hvedemel (3 1/3 dl)
 
 Fyld:
5 soltørrede tomater i olie
2 dl.italiano Sugo casa (tomatsauce på glas)
20 sorte oliven uden sten
2 bdt.forårsløg
1 tsk.oregano
100 g.revet mild ost
 
Opskrift:
Gæren udrøres i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles til hævning tildækket et lunt sted ca. 3/4 time. Dejen lægges på et meldrysset bord, og luften trykkes ud med knoerne. Dejen rulles ud til en rund plade ø 25 cm i diameter og lægges på bagepladen. Kanten foldes ind hele vejen rundt. Sugo casa dryppes af i en tætmasket sigte eller i et kaffefilter og fordeles på pizzabunden. Forårsløg koges møre i letsaltet vand og dryppes af. De fordeles på pizzabunden, f.eks. kan man samle den hvide ende på midten og lade den grønne del sno sig ud mod siderne. De tørrede tomater dryppes af, og skæres i tern og fordeles over. Oliven, oregano og ost drysses over. Bages ca. 25 min. ved 200° på midterste ovnribbe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 5977 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu