Pizzette med kød (Små kødpizzaer)

Pizzette med kød (Små kødpizzaer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion pizzadej
 
 Fyld
500 g.magert hakket oksekød
1 løg
100 g.kogte kartofler
4 modne tomater
1 rød eller grøn peber
1-1½ tsk.salt
 groftkværnet peber
1 æg
1 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Fyld:
Kom kødet i en skål. Riv løg og kartofler groft og bland det med kødet. Skær tomaterne i kvarte, skrab kernerne ud og hak tomatkødet med en kniv. Hak peberfrugten fint. Ælt kødet med tomat, peberfrugt, æg, hakket persille samt salt og peber.

Del dejen i 6 portioner og rul hver portion ud med kagerulle på størrelse med en kagetallerken. Fold kanten op hele vejen rundt, så den kan holde på fyldet.

Læg pizzabundene på plade og fordel fyldet på dem. Efterhæver ca. 10 minutter. Bag pizzaerne ca. 20 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille.





karakterer:
Opskriften er vist 9530 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu