Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Calzoncini con spinaci (portions calzone med spinatfyld)

Calzoncini con spinaci (portions calzone med spinatfyld), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Calzoncini con spinaci (portions calzone med spinatfyld), billede 4 Calzoncini con spinaci (portions calzone med spinatfyld), billede 1 Calzoncini con spinaci (portions calzone med spinatfyld), billede 2 Calzoncini con spinaci (portions calzone med spinatfyld), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
 dl.håndvarmt vand
15 g.gær
2 spsk.olie
½ tsk.salt
425 g.hvedemel
 
 Fyld:
450 g.frosset hel spinat
2 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.olie
100 g.skinkestrimler, kogt
225 g.mozzarellaost, frisk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Dej:
Rør vand og gær sammen. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem, så den bliver sej. Lad den hæve lunt tildækket ca. 1 time.

Fyld:
Tø spinaten op og tryk væden af. Skær løg og hvidløg i terninger og svits dem i en gryde i olien. Tilsæt spinaten og skinken skåret i strimler. Smag spinaten til med salt og peber.

Ælt den hævede dej let igennem og del den i 4 portioner. Rul hvert stykke ud i en tynd cirkel.

Fordel spinatfyldet på halvdelen af hver cirkel. Kom osten over spinaten. Fold den anden halvdel hen over fyldet og klem dejen godt sammen, så fyldet ikke løber ud under bagningen. Pensl overfladen med sammenpisket æg og bag calzonerne ca. 20 minutter ved 225 grader C. alm. ovn på midterste ovnrille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 45943 gange,
og udskrevet 833 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birte.  -  2016-04-07 17:52:48
Kan de laves på forhånd og varmes?

Tinr  -  2012-03-07 15:47:17
Er det 15 gram almindelig gær eller tørgær?

margit  -  2011-08-07 20:19:21
lavede 6 stk af dejen, halvdeln kom jeg mozzarella i, resten feta. Dem med feta var klart de bedste:)

mig  -  0000-00-00 00:00:00
god opskrift!