Pizza marinara (Med skaldyr)

Pizza marinara (Med skaldyr), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej
25 g.gær
 dl.vand
2 spsk.olivenolie
1 knsp.salt
250-300 g.pizzamel
 
 Fyld:
8-10 tomater i skiver
250 g.pillede rejer
1 ds.muslinger, 150 g.
 oregano
 basilikum
200 g.ost i skiver, f.eks. mozzarella eller bel paese
2-3 spsk.revet parmesanost
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Opløs gæren i den lune væske. Tilsæt olie, salt og mel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig. Strø lidt mel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse.

Del derefter dejen i to dele og rul dem ud ca. ½ cm. tykke og ca. 20 cm i diameter.

Læg de to udrullede bunde på bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 30 minutter. Sæt dem i en 225 grader varm ovn og bag dem ca. 20 minutter

Fyld:
Læg tomatskiver taglagt på dejen. Kom rejer og muslinger på og drys med krydderier. Læg osten over og drys med revet parmesan. Dryp med olien og bag pizzaen.

Tips:

Pizzabundene kan forbages 10 minutter inden fyldet kommes på, så bliver bunden sprødere. Dejen kan også rulles ud til en stor firkantet plade eller kan formes til portionspitzzaer.





karakterer:
Opskriften er vist 13945 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu