Pizza al Prosciutto

Pizza al Prosciutto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej
800 g.hvedemel
5 dl.vand
1 pk.gær
1 strøget tsk salt
 
 Fyld
1 ds.flåede tomater
2-3 tsk.tomat puré
½ tsk.oregano
400 g.fløde havarti eller mozarella ost
 skinke
Opskrift:
Dej
Ingredienserne tilsættes en skål og omrøres / æltes. Når dejen er færdig, skal den hæve i ½ time. Derefter deles den i 2 stykker, som glattes fladt ud på en smurt bradepande (Tryk ud med fingrene).

Fyld:
Tomat puré, flåede tomater og oregano blandes, og fordeles ud på dejen på de 2 bradepander. Osten rives, og fordeles ligeledes på pizzaen sammen med skinken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (29 stemmer)

Opskriften er vist 17321 gange,
og udskrevet 208 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

kristian  -  2009-05-25 18:11:41
det smagte formidabelt mine børn elskede det.

Per  -  2008-07-09 14:05:43
15-25 minutter ved 200-220 grader C vil jeg mene

Birger  -  2008-07-05 18:32:55
Der mangler en oplysning om bagetid og -temperatur!