Pizza capricciosa

Pizza capricciosa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion pizzadej
 
 Fyld:
2 Løg
3 spsk.Olivenolie
2 Peberfrugter
100 g.Mozzarella
4 Æg
 Salt
 friskkværnet peber
 
 Sauce:
1 Løg
100 g.Bacon
1 Gulerod
2 spsk.Olivenolie
3 spsk.Hvedemel
750 g.Solmodne tomater
2 dl.Vegetabilsk bouillon
1 Laurbærblad
1 Persillekvist
2 Basilikumblade
 salt
 friskkværnet
 peber
 
Opskrift:
Tomatsauce:
Hak løget, baconen og guleroden og svits det let i en kasserolle i ca. 5 minutter. Tilsæt melet lidt efter lidt under omrøring. Knus basilikum bladene og tilsæt dem og de øvrige krydderier. Kog op og lad saucen småkoge i en times tid. Si den og smag til med salt og peber.

Fyld:
Skær løg og pebre i skiver - kassér frøstolen ! Svits løgene i en spsk olivenolie og tilføj pebrene, når de er blanke. Svits videre i en halv snes minutter til de er bløde og sæt så blandingen fra. Lav 4 pizza'er og sæt dem på olieret plade eller i forme. Start med et par skefylde tomatsauce på hver og fordel løg-peberfyldet ovenpå. Drys ost på og salt og peber efter smag. Sæt pizza'erne i forvarmet ovn ved ca. 230° og bag i en snes minutter. Når tiden er ved at være inde, spejles æggene på den ene side og når pizza'erne skal serveres, lempes ét over på hver pizza.





karakterer:
Opskriften er vist 9483 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-08 17:51:22
dette er ikke en capricciosa pizza, så navnet er misvisende.