Pizza alla Genovese

Pizza alla Genovese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion pizzadej
 
 Fyld:
100 g.Reven mozzarella/bel paese Eller anden neutral ost
50 g.Reven Parmesan, Pecorino El anden skarpt smagende ost
1 Løg
2 spsk.Olivenolie
1 spsk.Hakket basilikum
1 spsk.Hakket bredbladet persille
1 tsk.Oregano/merian
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Strø først pizzabunden med krydderurterne. Drys så osten over. Skær løget i tynde skiver og fordel ringene jævnt. Salt og peber efter smag. Stænk så med olivenolie og sæt pizza'en i den forvarede ovn ved ca. 230°

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 10510 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu