Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizza Fiesole

Pizza Fiesole, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Artiskokker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 portion pizza-dej
 
 Fyld:
8-10 modne tomater
200 g.kogt skinke
400 g.artiskokhjerter
1 spsk.friskhakket basilikum eller 1 tsk tørret
150-200 g.ost (mozzarella eller bel paese)
 
3-4 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Lav en portion pizza-dej. Sæt ovnen på 250 grader. Skold og flå tomaterne og skær dem i skiver. Skær skinken i terninger. Hæld væden fra artiskokhjerterne og halvér dem. Ælt dejen igennem og rul den til en aflang plade på et melet bord. Dejen kan også deles i to dele, der rulles til cirkler. Læg dejbunden(e) på en oliepenslet bageplade. Fold en kant hele vejen rundt, så fyldet holdes på plads. Læg de skivede tomater taglagt på dejen. Fordel skinketerningerne over. Læg artiskokhjerterne øverst. Drys med hakket basilikum. Læg tynde skiver ost over fyldet, hvis der bruges bel paese, skal den først lægges over pizzaen de sidste 5 min af bagetiden, for den smelter hurtigt. Bag pizzaen midt i ovnen ca 20 min, til den er sprød og kanten gyldenbrun.

Tips:

servér pizzaen varm med en fyldig salat til. Skinken kan erstattes af baconterninger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8071 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu