Engelsk chokoladebudding
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.
Sigt mel, bagepulver og kakao sammen og vend det i skiftevis med mælken uden at røre for meget. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Fyld den i en smurt, firkantet bageform eller et ovnfast fad og sæt formen i vandbad i oven (kan også bare sættes i ovnen). Chokoladebudding af denne type skiller under bagningen, således at det øverste er kageagtigt og i bunden dannes et halvflydende lag. Dette er korrekt og skyldes ikke fejl i opskrift eller bagning. Serveres varm eller kold, drysset med lidt sukker, og evt. med flødeskum eller råcreme. |
|
Opskriften er vist 15796 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2007-02-08 15:14:46 Ja hvor lang tid skal den være i ovnen Jørgen - 2007-01-13 06:45:36 Hvor lang tid skal den være i ovnen? Julia - 2005-01-01 01:01:01 Ved hvor mange grader og i hvor lang tid skal buddingen i ovnen? mig - 2005-01-01 01:01:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne