Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Engelsk chokoladebudding

Engelsk chokoladebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør.
1 1/4 dl.sukker.
3 æg.
1 3/4 dl.mel.
1 tsk.bagepulver.
3/4 dl.kakao.
2½-3 dl.mælk.
 
Opskrift:
Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør godt for hver.

Sigt mel, bagepulver og kakao sammen og vend det i skiftevis med mælken uden at røre for meget.

Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Fyld den i en smurt, firkantet bageform eller et ovnfast fad og sæt formen i vandbad i oven (kan også bare sættes i ovnen).

Chokoladebudding af denne type skiller under bagningen, således at det øverste er kageagtigt og i bunden dannes et halvflydende lag. Dette er korrekt og skyldes ikke fejl i opskrift eller bagning.

Serveres varm eller kold, drysset med lidt sukker, og evt. med flødeskum eller råcreme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (57 stemmer)

Opskriften er vist 13229 gange,
og udskrevet 244 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Katrine  -  2007-02-08 15:14:46
Ja hvor lang tid skal den være i ovnen

Jørgen  -  2007-01-13 06:45:36
Hvor lang tid skal den være i ovnen?

Julia  -  0000-00-00 00:00:00
Ved hvor mange grader og i hvor lang tid skal buddingen i ovnen?

mig  -  0000-00-00 00:00:00
den er god