Rabarberkage med kokos (varm)

Rabarberkage med kokos (varm), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.rabarber
50 g.sukker
1 spsk.kartoffelmel
 
100 g.blødt smør
125 g.sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
50 g.kokosmel
 
Opskrift:
Smør 4 ovnfaste portionsskåle eller koketter – eller vælg et større fad. Snit rabarberne i 1 cm store stykker, bland dem med sukker og kartoffelmel og fordel blandingen i skålene. Pisk dulle og sukker tykt og pisk æggeblommerne i én ad gangen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen skiftevis med kokosmelet.

Fordel dejen oven på rabarberne og bag desserten i ovnen ved 175º i ca. 25 min. for portionsskålenes vedkommende, og i ca. 40 min. for en stor skål.

Servér med flødeskum, creme fraiche eller blødrørt vaniljeis.





karakterer:
Opskriften er vist 20905 gange,
og udskrevet 579 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-02 14:59:32
Er der nogen, som har prøvet denne opskrift.Hvordan er den?

  -   2010-10-10 13:17:48
Opskrifter i klart sprog er at foretrække frem for "slang". Tak.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er dulle? Dulle er slang for smør eller margarine