Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarberkage med marengs, billede 4 Rabarberkage med marengs, billede 1 Rabarberkage med marengs, billede 2 Rabarberkage med marengs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.margarine (mælke og soyafri)
100 g.sukker
85 g.marcipan
3 æggeblommer
200 g.hvedemel
1 spsk.bagepulver
2 dl.vand
 
400 g.rabarber
 
3 æggehvider
200 g.sukker
 
Opskrift:
Margarine og sukker røres blødt. Marcipanen røres i. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Mel og bagepulver røres i skiftevis med vandet.

Dejen hældes i en smurt springform og bages i 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Rabarberne skylles og snittes i stykker à 1 cm.

Æggehviderne piskes stive og sukkeret piskes i til en sej masse.

Rabarberne fordeles over den forbagte bund og marengsmassen fordeles henover det hele som låg. Bages 20 min. ved 180 grader C. alm. ovn til marengsen er gylden.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarberkage med marengs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 28491 gange,
og udskrevet 693 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-07-22 19:23:51
Er det ikke en fejl med bagepulver? tsk i stedet for spsk