Bagt kage med rabarber og Jordbær
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland marcipan, sukker og æg i en skål.
Giv vand og margarine et opkog. Flyt gryden fra varmen, lad margarinen smelte og pisk denne blanding i marcipanmassen. Vend melet, blandet med bagepulver, i, og bred dejen ud i en smurt springform. Bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Mens bunden bager, blandes de dampede rabarber med jordbærrene. Når bunden er bagt, fordeles kompotten over den. Bland de stiftpiskede hvider med flormels og kokosmel og bred det over kompotten. Bag kagen færdig ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter til marengsen er gylden og stivnet. |
|
Opskriften er vist 40837 gange,
og udskrevet 862 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Bonde - 2020-05-08 13:10:18 Hvordan damper man rababerne i ovnen? kaja - 2007-05-14 12:10:49 lækker-lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne