Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagt kage med rabarber og Jordbær

Bagt kage med rabarber og Jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagt kage med rabarber og Jordbær, billede 4 Bagt kage med rabarber og Jordbær, billede 1 Bagt kage med rabarber og Jordbær, billede 2 Bagt kage med rabarber og Jordbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bund:
500 g.groft revet marcipan
100 g.sukker
1 æg
0.5 dl.vand
125 g.margarine (mælke og soyafri)
75 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 Kompot:
5 skyllede, snittede rabarberstilke, dampet møre i ovnen og drysset med flormelis (50 g)
250 g.jordbær i skiver
 
 Marengs:
3 stiftpiskede æggehvider
150 g.flormelis
175 g.kokosmel
 
Opskrift:
Bland marcipan, sukker og æg i en skål.

Giv vand og margarine et opkog. Flyt gryden fra varmen, lad margarinen smelte og pisk denne blanding i marcipanmassen.
Vend melet, blandet med bagepulver, i, og bred dejen ud i en smurt springform.

Bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 30 minutter.

Mens bunden bager, blandes de dampede rabarber med jordbærrene. Når bunden er bagt, fordeles kompotten over den. Bland de stiftpiskede hvider med flormels og kokosmel og bred det over kompotten.

Bag kagen færdig ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter til marengsen er gylden og stivnet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 36471 gange,
og udskrevet 799 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bente Bonde  -  2020-05-08 13:10:18
Hvordan damper man rababerne i ovnen?

kaja  -  2007-05-14 12:10:49
lækker-lækker