Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Klausen’s hjortebøffer

Klausen’s hjortebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.hakket hjortekød fra hals eller bov.
2.5 dlmed 18% Creme Fraice
1 stortløg som hakkes groft
 salt
 peber
 
5 dl.piskefløde
 ribsgele
 


Opskrift:

Det hakkede fars blandes med Creme Fraicen og det hakkede løg samt peber og salt.
Der formes nu nogle store Bøffer som steges i en bradepande i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 1 time.

Efter at stegningen er påbegyndt hældes der en ½ liter piskefløde samt en god klat ribsgele i bradepanden




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26407 gange,
og udskrevet 713 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elseogviggo  -  2015-10-14 20:59:01
lyder meget lækkert


Per  -  2011-12-24 10:22:20
Det er formentlig creme fraicen som gør saucen skiller, jeg mener du skal op i 38% for at den ikke skiller, ellers rør lidt maizena i.


[email protected]  -  2011-12-19 20:29:46
Bøfferne var OK, men hvorfor skilte saucen fuldstændig, ribssaften eller creme fraiche sammen med fløden ?


Inge Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan erstatte noget 1/3 af hjortekødet med svinekød.