Rabarberkage med makroner - Kogt

Rabarberkage med makroner - Kogt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 rabarber
 sukker
 lidt vand
 makroner
 sherry
 flødeskum
 
Opskrift:
Kog rabarberne med lidt sukker og en smule vand til det bliver til en grød. Herefter kommes det i en skål til det bliver koldt. Knus nogle makroner og kom lidt sherry el. på og lad dem trække. Disse kommes ovenpå rabarbergrøden og herefter flødeskum.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags rabarberkage (kogt)

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 31115 gange,
og udskrevet 513 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

beriteb  -  0000-00-00 00:00:00
Dæk en tærteform med de knuste makroner og læg de kogte rabarber over - supergodt - og serveres med cremefraiche.