Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizza med hakket oksekød

Pizza med hakket oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pizza med hakket oksekød, billede 4 Pizza med hakket oksekød, billede 1 Pizza med hakket oksekød, billede 2 Pizza med hakket oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
15 gram Gær
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
10 Oliven. grønne. uden sten. i saltlage
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Oregano, tørret
   
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Rør gæren ud i vand. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen sammen til en smidig dej. Læg den til hævning 30 min.

Lav imens fyldet:
Varm olien og svits kødet heri. Pil og hak løg med hvidløg og lad det svitse med. Tilsæt hakket bladselleri, tomater og oliven i skiver og krydr med salt, peber og oregano. Lad blandingen snurre sammen 8-10 min.

Rul dejen ud og form den til en rund plade ca. 28 cm i diameter. Lav lidt kant på dejen. Forbag bunden ca. 10 min. ved 200 grader.

Læg fyld og reven ost på. Bag pizzaen i en 200 grader C. alm. ovn ca 20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (62 stemmer)

Opskriften er vist 106660 gange,
og udskrevet 1431 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10735 (2556 kcal)
KJ pr. Pers. 2683 (639 kcal)
Vægt ialt 1576 gram
Vægt pr. Pers. 394 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 681 KJ (162 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 15.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-02-25 14:54:12
det er en kæmpe misforståelse at pizzadejen skal bage først det er overhovedet ikke nødvendigt man ruller den ud til den størrelse den du skal have og så lader man den lige stå et kvarters tid så kommer man bare fyldet på, og bager den så får man en super god og dejlig pizzabund som ikke er stenhård eller knastør.

Christoffer  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager også godt med friske finthakket chili

Christoffer  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager også godt med friske finhakket chili

Christoffer  -  0000-00-00 00:00:00
Den smager også godt med friske finhakket chili