Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Thaisalat (Rå mad)

Thaisalat (Rå mad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandKilde : joy

Indsendt :



Ingredienser:
10 dl.portabello-svampe
2.5 dl.rå jordnødder
1 lille hot chili uden kerner
1.2 dl.frisk koriander
2.5 dl.røde og orange peberfrugter i tern
4 forårsløg
1 spsk.frisk ingefær
2 spsk.olivenolie
2 spsk.sesamolie
1 fedhvidløg
2.5 dl.frisk kokosnøddekød + alt vandet i den
1 citron
1 stilkcitrongræs
1 lime
2-3 cm.galanga-rod
 1 lille håndfuld tang f. eks. Wakame
 
Opskrift:
Fjern stilken fra svampene og skær svampene i tern. Skær pebrene i tern, knus hvidløg og ingefær i hvidløgspresser, pres saften fra citronen og finhak koriander, chili og forårsløg.

Bland koriander, ingefær, chili, hvidløg, olivenolie, sesamolie, og citronsaft i en skål. Hak jordnødderne groft og tilsæt dem og svampene til blandingen og bland grundigt. Lad de marinere i 24 timer.

Sæt (wakame)tangen i blød i 2-24 timer og skyl.

Juice citrongræsset, galangarod og limefrugt. Blend denne juice med kokosnøddekødet og nok kokosvand til at det bliver en sovs. Si salaten og læg den med en ske på store salatblade, evt. kinakål, toscana-kål eller romaine. Skær tangen til fine strimler og drys på toppen. Hæld sauce derover. Til slut kan lime- og citronskræl strimles fint og drysses over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11991 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu