Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dadelsirup - Dadel sirup

Dadelsirup - Dadel sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

Ukendt oprindelseslandKilde : joy

Indsendt :



Ingredienser:
 dadler
 iblødsætningsvand
 ingefærsaft
 vanilje
 
Opskrift:
dadler blendes med iblødsætningsvand, ingefærsaft og vanilje.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16919 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tina  -  2017-11-15 17:20:28
Hvad er mængderne?

  -  2011-11-15 13:00:22
Jeg vil meget gerne vide om anvendelsesmulighederne for daddel-sirup da jeg har købt en spand daddelsirup, og opdagede at konsistensen var fast og ikke flydende. jeg har ladet spanden stå ved stuetemperatur, men uden virkning, troede den kunne blive mere flydende, så jeg evt. kunne anvende den til glasering, og eller bagværk Hvad gør jeg? Med Venlig Hilsen Ulla Olivia jensen