blancheret hakket grønkål 150 g. blancheret hakket grønkål
25
g.
gær 25 g. gær
1
dl.
ymer1 dl. ymer
1
spsk.
olie1 spsk. olie
70
g.
rugmel70 g. rugmel
200
g.
hvedemel200 g. hvedemel
1
tsk.
salt1 tsk. salt
Margarine Margarine
Fyld: Fyld:
200
g.
bacontern uden svær 200 g. bacontern uden svær
500
g.
hakket oksekød500 g. hakket oksekød
100
g.
hakket champignon100 g. hakket champignon
1
fed
presset hvidløg1 fed presset hvidløg
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Opløs gæren i ymeren.Tilsæt olie, grønkål, rugmel, hvedemel og salt. Lad dejen hæve, mens fyldet tilberedes. Bacon brunes på en tør pande. Brun kødet og champignonerne i baconfedtet, kom evt. lidt mere margarine i panden. Tilsæt det pressede hvidløg og smag til med salt og peber.
Smør en bradepande på ca. 25 x 35 cm med margarine og drys med rasp. Del dejen i to lige store dele og rul dem ud, så de passer med størrelsen af bradepanden. Læg den ene dejplade som bund, kom fyldet på og læg den anden dejplade ovenpå som låg og klem kanterne sammen. Pensl med vand. Bag pizzaen i ovn ved 200º i ca. 25 min. Pizzaen kan også bages direkte på bagepapir med en diameter på ca. 30 cm.
Grønkålspizza med salat iblandet ærter og majs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 14962 gange, og udskrevet 282 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider