Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frosne pizzabunde

Frosne pizzabunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Pizzamel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
1 1/4 dl.vand
½ tsk.groft salt
1 spsk.vindruekerneolie
200 g.pizzamel eller hvedemel (ca. 3½ dl.)
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vand. Tilsæt salt, olie og mel (hold lidt mel tilbage.) Slå dejen godt sammen. Tag den ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en rund plade ( ca. 30 cm. i diameter) Pak pizzabunden ind - først i Alu-folie og dernæst i en frysepose. Læg den indpakkede pizzabund på en bakke og stil den i fryseren. Fjern bakken når bunden er hård. Pizzabunden forbliver flad, og man kan stable flere bunde.

Optøning :
Pak den frosne pizzabund ud og læg den på et stykke bagepapir på køkkenbordet i ca. 45 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (21 stemmer)

Opskriften er vist 20851 gange,
og udskrevet 352 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kallerik  -  2007-04-28 14:33:28
Jeg har prøvet den flere gange med succes, måske fordi jjeg bruger halvt pizzamel og hvedemel.

My  -  2006-12-09 21:16:07
Det kunne lset ikke bruges, jeg lavede en dobbelt portion, men det blev alligevel kun til en bund -med mindre det er til en meget lille pizza, kan på ingen måde anbefales

  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriften er fra Karolines Køkken