Calzone med grøntsagsfyld

Calzone med grøntsagsfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Calzone med grøntsagsfyld, billede 4 Calzone med grøntsagsfyld, billede 1 Calzone med grøntsagsfyld, billede 2 Calzone med grøntsagsfyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
0.75 dl.sødmælk
0.75 dl.vand
10 g.gær
250 g.hvedemel
1 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
 
 Fyld:
150 g.champignon i mindre stykker
3 stilkeblegselleri i små tern
2 spsk.olivenolie
1 dl.hakkede tomater
200 g.reven ost (pizza ost)
0.5 tsk.tørret oregano
 
Opskrift:
Lun mælk og vand og rør gæret i. Tilsæt mel, salt og olie og ælt dejen lind. Hæver ca. 20 min. et lunt sted før den rulles ud til 2 pizzabunde.

Champignon og blegselleri ristes af i gryden og der tilsættes oregano og hakkede tomater. Varmes godt igennem.

Fordel ost og grøntsager (undgå for meget væde) på de to pizzabunde og fold dem herefter sammen til 2 halvmåner. Bundene lægges på forvarmet bageplade som herefter stilles i 250 grader C. alm. ovn til pizzaerne er blevet gyldenbrune.





karakterer:
Opskriften er vist 47010 gange,
og udskrevet 598 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-28 18:26:42
de 3 første er i ovnen, glæder mig. men kunne godt bruge en tidsangivelse på bagetiden.....

  -   2012-02-19 20:53:31
Hmm - har sikkert gjort noget galt under forløbet. Men hævningen gik ikke så godt, det blev bare en stor klistret masse som ikke kunne bruges til noget - så smed det ud.

  -   2011-05-12 17:15:00
Wooow.. den smager virkelig godt! Helt klart noget der skal laves igen :) .