fileter af kyllingebryst skåret i tynde strimler 3 fileter af kyllingebryst skåret i tynde strimler
1–2
tsk.
finthakket rød chili 1–2 tsk. finthakket rød chili
2
spsk.
fiskesauce 2 spsk. fiskesauce
1
tsk.
farin 1 tsk. farin
7
g.
friske korianderblade 7 g. friske korianderblade
friske korianderkviste til serveringen friske korianderkviste til serveringen
Opskrift:
Skræl galangalstykket og skær det i tynde skiver. Bland galangal, kokosmælk og kyllinge fond i en mellemstor gryde. Bring det i kog og lad det simre uden låg ved lav varme i 10 minutter, rør en gang imellem.
Kom kyllingestrimler og chili i gryden og lad det simre i ca. 10 minutter, vær sikker på at kyllingekødet er gennemstegt. Rør fiskesauce og farin i. Tilsæt korianderblade og server suppen med det samme pyntet med friske korianderkviste.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(41 stemmer)
Opskriften er vist 34595 gange, og udskrevet 878 gange.
Kommentarer
Benedikte - 2010-04-04 15:29:20 Det er også et hit med kaffirlime-blade i - sammen med de ingredienser, de andre har nævnt. Det smager lækkert!
laura - 2007-01-17 18:53:40 Hmm i den opskrift jeg har skal der også tom kha pasta i finthakket ingefær og endlig mere en 7 gram koriander gerne et helt bundt eller to og finthakket forårsløg
bricha - 0000-00-00 00:00:00 man kan også bruge tørret galanga, det skal så koge noget længere end den friske
- 0000-00-00 00:00:00 tips: citrongræs og limeblade højner oplevelsen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider