Suppe med kylling og kokos (Tom Kha Gai)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Skræl galangalstykket og skær det i tynde skiver. Bland galangal, kokosmælk og kyllinge fond i en mellemstor gryde. Bring det i kog og lad det simre uden låg ved lav varme i 10 minutter, rør en gang imellem.
Kom kyllingestrimler og chili i gryden og lad det simre i ca. 10 minutter, vær sikker på at kyllingekødet er gennemstegt. Rør fiskesauce og farin i. Tilsæt korianderblade og server suppen med det samme pyntet med friske korianderkviste. |
|
Opskriften er vist 37573 gange,
og udskrevet 906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Benedikte - 2010-04-04 15:29:20 Det er også et hit med kaffirlime-blade i - sammen med de ingredienser, de andre har nævnt. Det smager lækkert! laura - 2007-01-17 18:53:40 Hmm i den opskrift jeg har skal der også tom kha pasta i finthakket ingefær og endlig mere en 7 gram koriander gerne et helt bundt eller to og finthakket forårsløg bricha - 2005-01-01 01:01:01 man kan også bruge tørret galanga, det skal så koge noget længere end den friske anonym - 2005-01-01 01:01:01 tips: citrongræs og limeblade højner oplevelsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne