Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Suppe med kylling og kokos (Tom Kha Gai)

Suppe med kylling og kokos (Tom Kha Gai), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingestrimlerOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Thailand - Thailandsk - ThailandskeIndsendt :





Ingredienser:
5 cm.stykke galangal
1/2 l.kokosmælk
1/4 l.kyllingefond
3 fileter af kyllingebryst skåret i tynde strimler
1–2 tsk.finthakket rød chili
2 spsk.fiskesauce
1 tsk.farin
7 g.friske korianderblade
 friske korianderkviste til serveringen
 


Opskrift:

Skræl galangalstykket og skær det i tynde skiver. Bland galangal, kokosmælk og kyllinge fond i en mellemstor gryde. Bring det i kog og lad det simre uden låg ved lav varme i 10 minutter, rør en gang imellem.

Kom kyllingestrimler og chili i gryden og lad det simre i ca. 10 minutter, vær sikker på at kyllingekødet er gennemstegt. Rør fiskesauce og farin i. Tilsæt korianderblade og server suppen med det samme pyntet med friske korianderkviste.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (41 stemmer)

Opskriften er vist 32016 gange,
og udskrevet 819 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Benedikte  -  2010-04-04 15:29:20
Det er også et hit med kaffirlime-blade i - sammen med de ingredienser, de andre har nævnt. Det smager lækkert!


laura  -  2007-01-17 18:53:40
Hmm i den opskrift jeg har skal der også tom kha pasta i finthakket ingefær og endlig mere en 7 gram koriander gerne et helt bundt eller to og finthakket forårsløg


bricha  -  0000-00-00 00:00:00
man kan også bruge tørret galanga, det skal så koge noget længere end den friske


  -  0000-00-00 00:00:00
tips: citrongræs og limeblade højner oplevelsen