Sesamristede havtaskekæber

Sesamristede havtaskekæber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Sesamristede havtaskekæber, billede 4 Sesamristede havtaskekæber, billede 1 Sesamristede havtaskekæber, billede 2 Sesamristede havtaskekæber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Havtaskekæber
   
  Panering:
25 gram Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
12.5 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 kvist Løvstikke, frisk
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Sesamfrø og mel blandes, og havtaskekæberne vendes deri. De steges på en varm pande i lidt olie, hvor de krydres med salt og peber.

Porre koges let med løvstikke, vandet hædes fra og revet rødbeder, hakket løg og hvidvin blandes i, fløde tilsættes, og det krydres med salt og peber. Koges ind, til det har en passende konsistens.

Det hele anrettes på tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 34673 gange,
og udskrevet 939 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3764 (896 kcal)
KJ pr. Pers. 1882 (448 kcal)
Vægt ialt 812 gram
Vægt pr. Pers. 406 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu