Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hokkaido-suppe med havtaskekæber

Hokkaido-suppe med havtaskekæber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.bagt hokkaido-squash
75 g.finthakket løg
1/2 fedknust hvidløg
 salt
 peber
1 dl.vand
 
 
170 g.havtaskekæber skåret i strimler (eller anden fast, hvid fisk)
 
 
Opskrift:
Bag hokkaidoen i ovnen ca. 45 min. ved 180 grader, til den er mør. Sautér løg og hvidløg i lidt vand, tilsæt salt og peber. Skrab kødet ud af hokkaidoen, blend 250 g af det med løgblandingen og hæld det i en gryde. Tilsæt ca. 1 dl vand – varm op og smag til. Tilsæt strimler af havtaskekæber og kog et par minutter og server.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15379 gange,
og udskrevet 227 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu