| |
|
Dåhjortebov med cognac og valnødder
Dåhjortebov med cognac og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | dådyrbov1 dådyrbov | 30 | g. | smør30 g. smør | 500 | ml | bouillon500 ml bouillon | 125 | ml. | fløde125 ml. fløde | 10 | spsk. | valnødder (hakkede)10 spsk. valnødder (hakkede) | 4 | spsk. | cognac4 spsk. cognac | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Boven brunes og tilsættes bouillon og cognac. Derefter skal boven småsimre i 2 timer.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13064 gange, og udskrevet 268 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|