Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dåhjortebov med cognac og valnødder

Dåhjortebov med cognac og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dådyrbov
30 g.smør
500 mlbouillon
125 ml.fløde
10 spsk.valnødder (hakkede)
4 spsk.cognac
 salt
 peber
 
Opskrift:
Boven brunes og tilsættes bouillon og cognac. Derefter skal boven småsimre i 2 timer.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13064 gange,
og udskrevet 268 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu