Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Dåhjortebov med cognac og valnødder

Dåhjortebov med cognac og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dådyrbov
30 g.smør
500 mlbouillon
125 ml.fløde
10 spsk.valnødder (hakkede)
4 spsk.cognac
 salt
 peber
 


Opskrift:

Boven brunes og tilsættes bouillon og cognac. Derefter skal boven småsimre i 2 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12500 gange,
og udskrevet 247 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu