Små chilipandekager med tunfyld

Små chilipandekager med tunfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 dl.skummetmælk
1 knsp.salt
30 g.hvedemel
1 æg
0.5 tsk.Sambal Oelek
 
0.5 tsk.karrypasta (eller karrypulver)
30 g.tun i olie (drænet vægt)
25 g.rødløg
0.5 æble
40 g.friskost 20+
 
Opskrift:
Bland mel og salt i en skål. Hæld halvdelen af mælken i og pisk dejen jævn. Pisk ægget og resten af mælken i. Krydr dejen efter smag og behag med Sambal Oelek.

Bag pandekagerne (evt. i en blinispande) og lad dem køle af, imens du laver fyldet.

Lad tunen dryppe godt af. Pil løget, skræl æblet og hak begge dele fint. Rør alle ingredienserne sammen og smag fyldet til med salt.

Fordel fyldet på pandekagerne og fold dem sammen, luk dem med cocktailpinde eller tandstikkere af træ.

Spises med 300 g grøntsager til + 30 g brød.

Opskriften kan med fordel bruges som en forret til en middag med gæster. Server dem da på en salatbund og server evt. brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 17319 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu