Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mexicansk kylling med chilipandekager, bønneragout og salsa

Mexicansk kylling med chilipandekager, bønneragout og salsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
280 g.barbecuemarineret kyllingefilet fra Frisk Fjerkræ
1 spsk.olie
1 glasmild tacosauce (230 g)
2-3 usødede pandekager
50-75 g.reven mozzarella
1/2 tsk.Santa Maria
 grønne chiliflager
 
 Ragout:
150 g.blandede bønner f.eks. kidney bønner, hvide bønner eller sorte bønner
2 spsk.olie
1 fedknust hvidløg
1 storfinthakket rød chili uden kerner
1 spsk.citronsaft
1/2 tsk.salt
 peber
2 spsk.hakket persille
 
 Salsa:
1 avocado i små tern
1 spsk.finthakket løg
1 tomat i små tern
1 spsk.citronsaft
 
 
Opskrift:
Læg bønnerne i blød i vand i mindst 4 timer, gerne natten over. Hæld vandet fra, og kog dem i letsaltet vand i ca. 45 minutter.

Svits hvidløg og chili 1 minut i olie, tilsæt de kogte afdryppede bønner og svits i endnu 2-3 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille. Skær kyllingefileterne i tynde strimler og rist dem i olie 3-4 minutter. Tilsæt tacosauce, kog op og smag til med salt og peber. Drys pandekagerne med reven ost og chiliflager. Gratiner pandekagerne under grillen, til osten er gylden.

Læg bønneragout og kylling oven på de gratinerede pandekager. Server med salsa rørt sammen af avocado, løg og tomat smagt til med citronsaft.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25688 gange,
og udskrevet 598 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maria  -  0000-00-00 00:00:00
det er en spændene ret også smager den godt