Kinesiske forårsruller 02

Kinesiske forårsruller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :
Kinesiske forårsruller 02, billede 4 Kinesiske forårsruller 02, billede 1 Kinesiske forårsruller 02, billede 2 Kinesiske forårsruller 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.magert svinekød
1 løg
0.5 tsk.sambal oelek
1 spsk.sød sojasauce
100 g.porre
100 g.bønnespirer
200 g.hvidkål
1 fedhvidløg
3 bouillonterninger
 
 Dej:
7.5 Vand
200 g.hvedemel
3 æggehvider
 salt
 
Opskrift:
Skær svinekødet i meget små terninger og brun dem i 10-15 min. Tilsæt skivede løg og brun til de er gyldne. Tilsæt sød soya sauce og sambal oelek og brun det let.

Skær alle grøntsagerne i små stykker, bland dem med smuldrede bouillonterninger og salt og kom det på panden. Lynsteg til det er varmt. Lad det køle af.

Lav en lind dej af vand, mel, stiftpiskede æggehvider og lidt salt. Kom olie på en stegepande og kom dejen på som til pandekager, men dejen skal kun steges let på én side. Så snart de slipper panden, tages de af og afkøles.

Derefter kommes fyldet i og dejen foldes omkring det. Samlingerne lukkes med æggehvide eller vand.

Til sidst frituresteges de i olie og serveres med sød soya sauce på bordet.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forårsruller

karakterer:
Opskriften er vist 157683 gange,
og udskrevet 3076 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (65 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-25 17:20:07
der mangler temperatur på fritureolien

  -   2016-10-08 17:24:37
Vi brugte rispapir i stedet for, dejen var ikke til arbejde med sidste gang

  -   2015-09-05 18:49:35
vi fik ikke dejen til at virke m 7.5 dl vand...

  -   2015-08-15 16:59:09
Er det 7.5 dl vand?

  -   2014-05-10 21:06:41
Jeg synes der mangler lidt oplysninger om mængden til dejen? 7.5 vand???

  -   2012-01-25 14:12:34
jeg skal have dem med på min skole til en Thailandsk aften. Er de gode?

  -   2011-01-08 20:08:01
Der mangler ikke krydderi, hvis i spørger mig, MEN. Jeg kom ekstra mel i dejen, for at gøre den lind, og den er meget svær at arbejde med. Man skal have meget tålmodighed med når de skal bages, for det er bedre de får lidt for længe, end at man prøver at vende dem for tidligt. Som Per skriver, så gør jer selv en tjeneste og lav en dobbelt potion dej og lig alle ruller med to pandekager! Det er meget nemmere at lave dem, så de ikke går i stykker på den måde. Jeg havde stor besvær med at lave dem, men nu har jeg prøvet, og kan godt lave dem nu (tror jeg). (PS. opskriften giver en stor opvask)

  -   2010-11-03 18:20:06
er 7.5 dl?

  -   2010-03-27 11:45:36
Dejen kan godt være lidt vansklig at arbejde med, den går nemt i stykker, men bliver utrolig sprød, selv hvis man lægger dem dobbelt. Hvis du undlader at piske æggehviden stiv bliver dejen nemmer at arbejde med, men også mindre sprød.

  -   2010-02-28 21:00:38
Fik denne ret anbefalet - og den faldt alle klubbens medlemmer for. Har efterfølgende selv lavet dobbelt portion - og frosset 8 ruller ned (dog ikke friturestegt) til senere brug - til den tid må jeg se hvordan de klarede den.

  -   2008-05-17 17:23:08
Sambal oelek er chilipasta. Man kan bruge friske hakkede chilier i stedet for. Jeg kommer karry i for det kan jeg bedre lide. Kødet erstatter jeg med quorn (vegetarprodukt lavet af en svampeart - fås i Coop butikker)som jeg steger og skærer i småstykker og kommer i til sidst. Æggeblommen kan man jo fx. lime forårsrullerne sammen med, eller lave sig en æggesnaps af. Dejen er rigtig god - den giver den rigtige smag og konsistens.

  -   2008-01-22 12:48:05
Hai jeg er 11 og det er min maddag idag, og jeg havde tænkt mig at lave de her forårsruller med noget kylling og stegte nudler.... men jeg ved bare ikke hvad sambal oelek er.... er det et krydderi??

  -   2008-01-07 12:43:28
syntes det her er en fed hjemmeside. her er virkelig mange opskrifter.. godt gået! <3

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har erfaret, at hvis der kommes lidt salt i dejen, er den ikke så tilbøjelig til at lave huller i denne under tiberedningen

  -   2005-01-01 01:01:01
mangler der ikke lidt kryderi?