Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Jægerens egen dyreragout

Jægerens egen dyreragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrsmåkød - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Jægerens egen dyreragout, billede 4 Jægerens egen dyreragout, billede 1 Jægerens egen dyreragout, billede 2 Jægerens egen dyreragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kød skåret i terninger
3 spsk.hvedemel
1-2 tsk.salt
 peber
 smør
 
1 laurbærblad
10 enebær, knuste
4 dl.vildtbouillon
4 løg
 
 


Opskrift:

Kødet vendes i mel, salt og peber og brunes i stegegryden af flere omgange.

Løgene pilles og skæres i både, hvorefter løg, laurbærblad, enebærrene og bouillon kommes i gryden.

Retten koges nu under låg ved svag varme, indtil kødet er mørt, tager ca. 45 min.

Retten serveres nu med kartoffelmos og tyttebærgele.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 63539 gange,
og udskrevet 1725 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu