| |
|
Jægerens egen dyreragout
Jægerens egen dyreragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | kød skåret i terninger500 g. kød skåret i terninger | 3 | spsk. | hvedemel3 spsk. hvedemel | 1-2 | tsk. | salt1-2 tsk. salt | | | peber peber | | | smør smør | | | | 1 | | laurbærblad1 laurbærblad | 10 | | enebær, knuste 10 enebær, knuste | 4 | dl. | vildtbouillon4 dl. vildtbouillon | 4 | | løg4 løg | | | | | | |
| |
Kødet vendes i mel, salt og peber og brunes i stegegryden af flere omgange.
Løgene pilles og skæres i både, hvorefter løg, laurbærblad, enebærrene og bouillon kommes i gryden.
Retten koges nu under låg ved svag varme, indtil kødet er mørt, tager ca. 45 min.
Retten serveres nu med kartoffelmos og tyttebærgele.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(14 stemmer)
Opskriften er vist 65988 gange, og udskrevet 1746 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|