Jægerens egen dyreragout

Jægerens egen dyreragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Jægerens egen dyreragout, billede 4 Jægerens egen dyreragout, billede 1 Jægerens egen dyreragout, billede 2 Jægerens egen dyreragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kød skåret i terninger
3 spsk.hvedemel
1-2 tsk.salt
 peber
 smør
 
1 laurbærblad
10 enebær, knuste
4 dl.vildtbouillon
4 løg
 
 
Opskrift:
Kødet vendes i mel, salt og peber og brunes i stegegryden af flere omgange.

Løgene pilles og skæres i både, hvorefter løg, laurbærblad, enebærrene og bouillon kommes i gryden.

Retten koges nu under låg ved svag varme, indtil kødet er mørt, tager ca. 45 min.

Retten serveres nu med kartoffelmos og tyttebærgele.





karakterer:
Opskriften er vist 72676 gange,
og udskrevet 1801 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu