Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarbartærte 1

Rabarbartærte 1, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarbartærte 1, billede 4 Rabarbartærte 1, billede 1 Rabarbartærte 1, billede 2 Rabarbartærte 1, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Bund:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
500 gram Rabarber renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Ingredienserne til tærtebunden samles og lægges koldt i 1 time.

Rul dejen og for en tærteform med dejen. Gem lidt af dejen til at lave fletværk oven på tærten.

Skær rabarber ud i stykker af ca. 2-3 cm. og fordel dem ovenpå tærtedejen i formen.

Bland sukker og kartoffelmel og drys det henover rabarberne. Slut med fletværk af dej og pensl med æg eller mælk.

Bag tærten i ca. 30 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.

Servers med flødeskum, is eller creme fraiche


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (35 stemmer)

Opskriften er vist 74190 gange,
og udskrevet 1770 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9966 (2372 kcal)
KJ pr. Pers. 1245 (296 kcal)
Vægt ialt 992 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1004 KJ (239 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 12.7 gram
Kulhydrat 30.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

bethse  -  2012-08-14 20:50:56
super tærte har lavet den en 10 gange nu og den er fortsat en stor succes (: i stedet for at det altid skal være rabarber-tærte så kan man skrælle 5 æbler og skære i tern og blande med 2 tsk. sukker og 1 tsk. kanel og bruge det som fyld istedet (: det er også bare lækkert ! begge er super lækre med creme fraise (:

  -  2010-07-05 19:25:03
Den smager af rabarber !

Kirsten  -  2010-05-24 16:23:00
jeg fortrækker rabarbar der er lidt rødlige. de smager nemlig sødt, i stedet for de sure grønne rabarbar.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Lidt mere sukker til rabarberne, og jeg syntes det er nemmere at blande sukker og kartoffelmel og så ryste sukker og rabarber sammen.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg havde lidt problemer med dejen, så jeg rullede den ud på et stykke bagepapir og kunne så vende den over i tærteformen.

Hanne Klausen  -  0000-00-00 00:00:00
helt fantastisk god

  -  0000-00-00 00:00:00
Supernem og lækker tærte